luni, aprilie 20, 2009

Sorinel copilu' de aur
















Crema cea vestita a manelistilor s-a adunat marti seara, la un club din comuna Stefanesti, la majoratul lui Sorinel Copilul de Aur.





Cei peste 150 de invitati au avut parte de o surpriza neplacuta, la spartul petrecerii: in jurul orei 3.00 a izbucnit un incendiu, iar petrecaretii s-au calcat pe picioare, pentru a iesi din cladire.
Bautura la discretie, bucate pe alese, care mai de care mai sofisticate, fete frumoase, “bataie” in ciocolata si muzica disco, toate acestea au facut deliciul invitatilor la majoratul lui Sorinel Copilul de Aur.
De organizarea fastuoasei petreceri, care a avut loc la clubul Cascada, din comuna Stefanesti, s-a ocupat impresarul manelistului, Dan Bursuc, care si-a invitat toti prietenii! Astfel, discoteca s-a dovedit a fi neincapatoare pentru cei care au venit sa-l felicite personal pe Sorinel, la implinirea varstei de 18 ani. Primul care si-a facut aparitia a fost Adi de la Valcea alaturi de liderul partidului romilor, Nicu Paun, si de Axinte de la Vacanta Mare.
Au urmat Vali Vijelie, Viorica si Ionita de la Clejani, impreuna cu fiica lor, dar si Adrian Copilul Minune. Vedetelor invitate nici prin gand nu le-a trecut ce avea sa li se intample in jurul orei 3.00! Pe neasteptate, ca un facut, in momentul in care si-a facut aparitia Florin Salam, a izbucnit un incendiu de proportii.
“O sa mancam salam afumat acum!”, au strigat invitatii, care, la inceput, au crezut ca au parte de o farsa. De indata ce s-au dezmeticit si si-au dat seama ca nu este o gluma, mesenii au dat buzna spre usa. Si, cum au petrecerea in sange, acestia nu s-au speriat prea tare, iar cheful a continuat in clubul “Z” din Bucuresti.
Au venit 20 de pompieri!
Pentru stingerea incendiului au fost necesari 20 de pompieri, care, in aproximativ 15 minute, au reusit sa potoleasca flacarile. Marian Paraschiv, patronul clubului Cascada, a declarat ca acoperisul a fost distrus aproape in totalitate, iar, la prima vedere, pagubele se ridica la suma de cateva mii de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu